
Paloma (Den nemmeste version)
Anbefalet glas: Highballglas
Anbefalet garnish: En skive frisk rød grapefrugt
Anbefalet garnish: En skive frisk rød grapefrugt
Fremgangsmåde:
1. Hæld tequila, limesaft og salt i et highballglas2. Fyld glasset med isterninger og en skive rød grapefrugt
3. Top op med grapefrugtsodavand
4. Rør forsigtigt rundt med en barske
Bartenderens note:
Paloma, der er spansk for due, er hvad de drikker i Mexico, når vi drikker vores Gin & Tonics eller Rom & Cola. Tequila og en god grapesodavand er alt hvad de behøver, men giv den gerne lige en smule limesaft og en knivspids salt. Du kan også lave en saltkant ligesom man bruger på en margarita. Prøv også den mere komplicerede udgave, hvor man bruger friskpresset grapefrugtsaft – det tager lidt længere tid, men er helt sikkert besværet værd!
Anbefalede produkter:
5 varer
Sorter efter: