OM BEVCO

Bevco blev etableret i 2012 med en vision om at samle de traditionelle drikkevarehandlere i form af cash & carry, vinforretninger, øl- og vandleverandører, drikkevaregrossister og supermarkeder i én total løsning, online til både privat og erhverv. Med dette har vi skabt en totalleverandør af drikkevarer med et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser, uafhængigt om du skal bruge 2 flasker vin eller et vognlæs. Vores forretningsmodel og online system giver altid kunden den bedste pris ud fra volumen og leveringsforhold.


Drikkevarer til grossistpriser

Vi køber varerne som grossist og har dermed yderst konkurrencedygtige priser. Vi køber 95% af alle vores varer direkte fra producenterne uden fordyrende mellemled og vores vinsortiment er af egen import direkte fra vingården/slottet til vores lager i Risskov. Gennem et solidt distributionsnetværk sikrer vi hurtig dag-til-dag levering til private og erhvervsdrivende i hele Danmark. Med omkring 2.600 varenumre i sortimentet er Bevco.dk Danmarks største online grossist af drikkevarer til privat og erhverv.


Fokus på kunderne og godt købmandsskab

Hos Bevco sætter vi kunden i centrum og vi har siden etableringen i 2012 haft fuldt fokus på at optimere vores forretning til kundens fordel. Vi er passionerede omkring det gode købmandsskab med plads til udvikling efter vores kunders ønsker og behov. Vi er en servicevirksomhed hvor produktudvalg og konkurrencedygtige priser er en selvfølge, men leveringssikkerhed, kundeservice og pålidelige systemer gør en stor forskel for vore kunder.


Hurtig levering og et stort udvalg

Når du handler hos Bevco er det nemt at købe dine drikkevarer via vores hjemmeside og bestiller du på hverdage inden kl. 14.00 leveres dine varer allerede på den efterfølgende hverdag.