Bevco A/S
Søg
Cart

Fragt og levering

Fragt skal være hurtigt, nemt og billigt – det er vores filosofi. Vi har levering fra 29 kr. og gratis levering til pakkeshop ved køb over 599 kr. Vi viser automatisk hvilke fragtmuligheder du har, når du kommer til checkout. Har du valgt meget tunge eller særligt skrøbelige produkter kan vi kun levere med Danske Fragtmænd Pallegods til din hoveddør – det er naturligvis også gratis ved køb over 599 kr.

Priser

Hos Bevco tilbyder vi gratis fragt til pakkeshop, erhvervsadresse og med pallegods ved ordrer over 599 kr. 

Ved ordrer over 599 kr. 
Gratis levering til pakkeshop, erhvervsadresse eller med pallegods
30 kr. for levering til privatadresse

Ved ordrer mellem 299-599 kr. 
29 kr. for levering til pakkeshop, erhvervsadresse eller med pallegods
59 kr. for levering til privatadresse

Ved ordrer under 299 kr.
39 kr. for levering til pakkeshop, erhvervsadresse eller med pallegods
69 kr. for levering til privatadresse

Vores emballage

Alle vores almindelige pakker leveres i specialdesignede papkasser af 100% genbrugspapir. De er lavet i ekstra kraftig kvalitet for at modstå de mange bump og slag en pakke bliver udsat for på dens rejse hjem til dig. Vi beskytter udelukkende flaskerne indeni med papindlæg og papir – den eneste brug af plastik er vores pakketape. Ved pallegods til private benytter vi os af kvartpaller lavet af pap, både for at undgå plastik, men også for at gøre den tomme palle nemmere at afskaffe for dig. Vi vil gerne opfordre til at smide vores pakker og kvartpaller til papirgenbrug. Har du bestilt så meget, at det ikke kan være på en kvartpalle, leveres din ordre på en almindelig halv- eller helpalle af træ.

Fragtudbyder

GLS

 • GLS til Pakkeshop
  Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag sender vi samme dag, og ordren bliver som udgangspunkt leveret i den valgte pakkeshop dagen efter, inklusiv om lørdagen. Du vil altid kunne tracke din ordre her. Eller du kan downloade GLS app her. Hvis din pakke ikke bliver afhentet hos pakkeshoppen indenfor GLS fastsatte tidsgrænser, sendes den retur til os. Herefter vil vi behandle den og tilbageføre dit beløb minus fragten.

 • GLS til Privatadresse og Erhvervsadresse 
  Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag sender vi samme dag, og ordren bliver som udgangspunkt leveret på den valgte adresse dagen efter imellem kl. 08-16. GLS til adresse leveres ikke i weekenden. Du vil altid kunne tracke din ordre her. Eller du kan downloade GLS app her. Du kan ikke vælge hvornår du gerne vil have din ordre leveret med GLS, men du kan skrive til os på info@bevco.dk, så skal vi nok hjælpe med dette.
Postnord
 • Postnord til Pakkeshop
  Hvis du bestiller inden kl. 21.00 mandag-torsdag sender vi samme dag, og ordren bliver som udgangspunkt leveret i den valgte pakkeshop dagen efter, inklusiv om lørdagen. Om fredagen skal du bestille inden kl. 17.00 for at vi sender din ordre samme dag.

 • PostNord til Privatadresse og Erhvervsadresse
  Hvis du bestiller inden kl. 21.00 mandag-torsdag sender vi samme dag, og ordren bliver som udgangspunkt leveret på den valgte adresse dagen efter. Om fredagen skal du bestille inden kl. 17.00 for at vi sender din ordre samme dag, der så vil blive leveret den følgende mandag.

Danske Fragtmænd
 • Hjemmelevering med pallegods
  Ved meget tunge ordrer kan du kun vælge at få leveret med Danske Fragtmænd Pallegods. De leverer alle ugens hverdage i tidsrummet kl. 08.00-16.00. Levering er 1-2 hverdage (2-3 hverdage til øer uden fast broforbindelse). Ved bestilling før kl. 21.00 pakkes og sendes din bestilling samme dag, så du som udgangspunkt modtager bestillingen dagen efter. Om fredagen skal du bestille inden kl. 17.00 for forventet modtagelse om mandagen. Du har mulighed for selv at vælge leveringsdato, da der skal være en modtager på adressen ved levering. Hvis du ikke kan være hjemme på leveringstidspunktet, kan du ved bestilling angive, at ordren må stilles uden kvittering - dette sker på eget ansvar. Genudkørsel pålægges et gebyr. Levering til ikke-brofaste øer pålægges et ekstra tillæg. Danske Fragtmænd Pallegods kommer kun frem som mulighed, hvis din ordre er meget tung eller skrøbelig.
BURD 
 • Hjemmelevering samme dag
  Hvis du bestiller inden kl. 11.00 på hverdage og vælger BURD, bliver pakken leveret samme aften, som den er bestilt. BURD leverer mellem kl. 18.00 og 22:00, og du kan følge selve levering med en live-tracker. Når du vælger BURD får du mulighed for at ændre leveringsdag og adresse, samt at give fuldmagt via et interface, du modtager på SMS, så snart ordren er oprettet. Du vil altid kunne gå ind på burd.dk og tracke din ordre. BURD tilbyder endnu ikke landsdækkende levering, så hvorvidt du kan få levering med dem afhænger af dit postnummer. Du kan se om det er muligt ved at skrive dit postnummer ind i vores checkout. Bor du i et gyldigt postnummer og er din ordre på under 50kg, så kommer Burd frem som mulighed.

Image link
Image link
Image link
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!