Bevco A/S
Søg
Account
CartHANDELSBETINGELSER

Alle aftaler indgås med:
BEVCO A/S
Blomstervej 60
DK-8381 Tilst
CVR: 34590222
Tlf. +45 71992200LOVGIVNING

Salg af varer hos BEVCO A/S sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe tobak og drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer og tobak.

FRAGT & LEVERING

Fragtpriser: Ordrer pålægges fragt- og leveringsomkostninger jf. gældende takster oplyst på Bevco.dk - se de gældende fragtpriser her.

Leveringstid: Ordrer sendes med GLS, Burd eller PostNord afhængig af godsets vægt og Kundens valg ved ordreafgivelse. Ordrer afgivet inden kl. 15.00 afsendes oftest samme dag med forventet levering den næstkommende hverdag i tidsrummet mellem kl. 08:00 til 16:00 (leveringssikkerheden er 95%). Der leveres ikke lørdag og søndag. Bestiller man levering med BURD, leveres ordren i tidsrummet kl. 18:00 – 22:00. Ordrer til BURD, afgivet inden kl. 11 forventes at kunne leveres samme dag imellem kl. 18:00 og 22:00. Varer mærket som bestillingsvarer leveres indenfor den anførte tidshorisont - i yderst sjældne tilfælde vil produktet være udsolgt ved leverandøren og der kan forekomme længere leveringstid (du vil naturligvis blive kontaktet herom, så snart vi har kendskab til dette). Levering med pallegods er som udgangspunkt til ‘kantsten’.

Tillæg for specielle ydelser: BEVCO A/S forbeholder sig ret til at opkræve Kunden for tillæg for genudkørsel, ventetid eller indbæring, som ikke er aftalt på forhånd og er forårsaget af Kundens manglende tilstedeværelse, eller anvisning ved levering. Bevco forbeholder sig retten til at ændre i fragtmetoder, hvis dette skulle være nødvendigt.


FORTRYDELSESRET

BEVCO A/S yder jf. forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af varen, og i tilfælde af del leverance efter modtagelse af den sidste varer. Såfremt Kunden ønsker at fortryde sit køb bedes der inden 14 dage fra modtagelsen rettes henvendelse herom. Meddelelsen skal gives via e-mail til kundeservice@bevco.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på, at fortrydelsesretten ønskes udnyttet. Fortrydelse kan ikke ske ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give BEVCO A/S tydelig meddelelse om dette. Varen bedes returneret i original emballage for at undgå værdiforringelse og sikre fuld refusion af betalingen fra købet.
Bemærk at det ikke er muligt at returnere bestillingsvarer, da de bliver bestilt specifikt hjem til ordren. Det er heller ikke muligt at fortryde køb af datovarer (varer mærket med "tjek holdbarhed", "Datovare", "Kort holdbarhed" og "Dato overskredet"). Såfremt datovarer kommer retur, vil varen ikke blive krediteret.


PANT

Aflevering og returnering af tomme pantbelagte emballager accepteres hos BEVCO A/S og godtgøres i danske kroner jf. de til enhver tid gældende pantsatser hos Dansk Retursystem. Fysisk aflevering af pantbelagte emballager kan ske på Blomstervej 60, 8381 Tilst. Bemærk at vi kun tager pant retur i salgsenheden (helt fyldte kasser). Husk ordrenumret varerne er bestilt på, da vi krediterer til dette. Varerne skal være købt hos BEVCO A/S.


PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med BEVCO A/S, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos BEVCO A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.bevco.dk er Michael Baj Svejstrup, Adm. Direktør. Vi videregiver Kundens e-mailadresse til Trustpilot for anmodning om ris og ros, samt til Danske Fragtmænd og GLS for kommunikation omkring Track & Trace og leveringsstatus. Som registreret hos BEVCO A/S, har Kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Disse rettigheder har Kunden efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@bevco.dk


KLAGEADGANG

Ønskes der at klage over et køb, bedes henvendelse rettet til Kunderservice på tlf. 71992200 eller e-mail info@bevco.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der indgives en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
Forbrugerer med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr


FORCE MAJURE

I tilfælde af at en part rammes af force majeure, hvortil regnes strejke (lovlige såvel som ulovlige strejker og arbejdsnedlæggelser), lockout, brand, oversvømmelse, tyveri, hærværk eller andre hændelser, der ikke kunne forudses, hvorover parten ikke er herre, og hvis følger ikke uden urimelige ofre kan overvindes, er den pågældende part berettiget til at udskyde sin ydelse, indtil hindringen er ophørt uden, at dette berettiger den anden part til at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende.


FOR ERHVERVSKUNDER

Bevco.dk er ikke en godkendt grossist og eventuelle indkøb på vores hjemmeside vil derfor ikke være bonusgivende såfremt man måtte have en kickbackaftale med producenterne.


LOVVALG & VÆRNETING (VED ERHVERVSKØB)

Samhandlen med BEVCO A/S er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, som måtte udspringe af eller i tilknytning til nærværende handelsbetingelser, skal såfremt den ikke kan løses i mindelighed, afgøres efter dansk ret, ved Retten i Aarhus.


GYLDIGHED

Gældende handelsbetingelser for BEVCO A/S publiceres og opdateres på www.bevco.dk. Det er Kundens ansvar at holde sig ajour med de gældende betingelser forud for enhver transaktion.


PRICERUNNER KØBSGARANTI

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.
Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag
Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien inkluderer altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.

------
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02. januar 2024


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!