Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin som hovedbase, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.


Image link

1. Tom Collins

Se opskrift →

En frisklavet Tom Collins er simpelthen en af de største fornøjelser du kan skænke dig selv når solen står på himlen. Både syrlig og sød, og med en læskende lethed, der kan give enhver person et smil på læben. Den er tilmed let at lave og kræver kun meget simple ingredienser.

2. Bramble

Se opskrift →

Denne cocktail har virkelig vundet indpas hos danskerne I de seneste par år, takket være dens kombination af en lækker og frisk smag, som alle vil kunne lide, og dens smukke og bjergtagende ydre. Man kan både hælde brombærlikøren over til sidst, eller ligge den som et lag i bunden. Lige til instagram, så vel som svælget.

Image link
Image link

3. Dry Martini

Se opskrift →

Cocktailen der bare udstråler klasse. James Bonds foretrukne brændsel, men også en cocktail der kan være udfordrende for moderne smagsløg, da man ret beset stort set drikker ren gin. Sørg for, at den er iskold (smid også dit cocktailglas i fryseren inden), og brug gerne en citronskal i stedet for oliven, der giver en nødvendig friskhed. Så kan du jo imponere med en flot skåret citronskal, hvis du savner den ellers ikoniske oliven.

4. French 75

Se opskrift →

Den ultimative velkomstdrink, der stammer fra første verdenskrig, og er navngivet efter en fransk artillerikanon, fordi den ifølge soldaterne slog lige så hårdt som kanonen. Sand galgenhumor fra de modige soldater, og deres advarsel holder ved i dag - Bag det smukke og elegante ydre, der gemmer en utrolig fløjlsblød og elegant smag på det indre, er et sandt bæst, der kan feje benene væk under en hver person, der hovmodigt kaster sig ud i at drikke flere af dem.

Image link
Image link

5. Gin Hass

Se opskrift →

En nyklassikker, som efterhånden er kendt af alle, der eropfundet af den danske bartender Kim Hass. Den er en rigtig god måde at introducere gin til folk, der ellers har sværget sig fra det. Den søde mangosirup og den let syrlige lemon sodavand er hovedattraktionen i en drink der går utrolig let ned, når solen hænger højt på himlen.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!