Image link

Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. Her har vi samlet 5 fantastiske alkoholfrie sommercocktails, der ikke bare slukker tørsten, men også tilfredsstiller trangen til noget lækkert.


Image link

1. Virgin Pina Colada

Se opskrift →

Pina colada med sine tropiske smage af ananas og kokos er smagen af sommer, det er der ingen vej udenom. Men man kan også blive virkelig doven af for meget alkohol i varmen, og måske man har nogle misundelige børn, der også gerne vil have en cocktail. Så del den tropiske glæde ud til alle, og smid en masse ananas, kokoscreme og limesaft i din blender og giv den gas! Vi anbefaler, at man smager efter, om den skal have lidt ekstra limesaft, hvis den ikke skal risikere at blive for sød.

2. Paloma Pura

Se opskrift →

Palomas er en af de simpleste cocktails du kan finde, og den store popularitet i hjemlandet skyldes uden tvivl dens evne til at slukke tørsten, når det bliver rigtig varmt. Eftersom de fleste palomas blot er tequila blandet med grapesodavand, er en alkoholfri udgave så ikke bare… grapesodavand? I dag kan du få de fleste basisspiritus i forskellige alholholfrie udgaver og tequila er ingen undtagelse. Brug sådan en og smag den skønne symbiose af agavenoter blandet med forfriskende sodavand.

Image link
Image link

3. Zero Proof Tom Collins

Se opskrift →

En god Tom Collins går aldrig af mode og er den perfekte læskende cocktail, når solen står højt på himlen. I en alkoholfri udgave går du ikke glip af noget, du får stadig den lækre og forfriskende citrusaroma og den sprudlende fornemmelse i munden. En Tom Collins er en af de mest velafbalancerede cocktails du kan finde, og den slås på ingen måde ud af kurs ved brugen af en alkoholfri gin.

4. Virgin Mojito

Se opskrift →

En klassiske mojito er næsten den perfekte sommercocktail, men man skal bestemt ikke kimse af den alkoholfrie udgave. Kombinationen af limesaft og mynte er ganske simpelt himmelsk, og den går du ikke glip af her. Det er muligt at lave en ren alkoholfri mojito, hvor du barer bruger lime, mynte, sukker og vand med brus, men du kan også tilføje en alkoholfri rom, så du bibeholder de tropiske og krydrerede smage den byder ind med.

Image link
Image link

5. Mindful Margarita

Se opskrift →

En margarita kan være svær at lave i en alkoholfri udgave, fordi den indeholder to forskellige typer spiritus, tequila og Triple Sec. Men med en alkoholfri tequila og friskpresset appelsinsaft har du begge dele med, og skal blot tilføje limesaft og agavesirup. I denne udgave er der virkelig sat skub i den naturlige agavesmag, og de harske og bitre noter du nogen gange finder i billig tequila er helt fraværende.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!