Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave. Her får du 5 sprøde velkomstdrinks til at imponere med, uden du behøver overanstrenge dig for at lave dem. (Alle disse drinks kan du også laves som punch, ved blot at gange ingredienserne op, og servere dem i en bowle)


Image link

Kir Royal

Se opskrift  →
Denne klassiker er så simpel at lave, at man skulle tro det var løgn. Hæld en smule solbærlikør i et champagneglas, og top op med champagne /mousserende vin. Smid et bær eller to i, og så har du en velkomstdrink, som alle kan lide, og som tager sig rigtig pænt ud på en serveringsbakke.

Image link

Aperol Spritz

Se opskrift  →
Hvis du har glassene til det, så er den nymoderne Aperol Spritz helt oplagt som velkomstdrink. En italiensk aperitivo, der med sin let bitre smag vækker smagsløgene, og gør dem klar til en lækker middag. Det flotte orange skær fra den smukke drink fuldender oplevelsen.

Image link

Bellini

Se opskrift  →
Endnu en drink i kategorien ”Smid noget i bunden af et champagneglas og hæld champagne over ”-kategorien. Sindssygt nemt og sindssygt lækkert. Og så behøver du ikke en gang at bruge tid på at lave ferskenpuré, for man kan få fat i nogle rigtig gode, der allerede er lavet!

Image link

Hugo

Se opskrift  →
Lavet efter samme formel som en Aperol Spritz, men kan justeres efter smag. Hvis velkomstdrinken virkelig skal være venner med alle, så er der ingen bedre ingrediens end hyldeblomst. Smagen af sommer og idyl, med denne drink får du den perfekte start på en smuk aften.

Image link

Lillet Tonic

Se opskrifter  →
Lillet Blanc er blevet rigtig populært i de seneste år, ikke mindst fordi hvor mange lækre drinks og cocktails man kan lave med den, uden at anstrenge sig synderligt. Lillet Tonic er ultra simpel, og du kan nærmest smide hvad som helst fra køleskabet ned i den som garnish.

Image link

Flere opskrifter?

Se flere opskrifter på lækre cocktails HER!

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!