Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

Sommeren er en tid fyldt med sol, varme og gode tider, og intet komplementerer den stemning bedre end en forfriskende cocktail. Det er i denne periode nogle cocktails virkelig kommer til sin ret, når solens varme skyder livsglæden direkte ind i huden. Her er fem fantastiske sommercocktails, der vil bringe en eksplosion af smag til dine sommerfester og afslappende øjeblikke.


Image link

1. Caipirinha

Se opskrift →

Caipirinha er Brasiliens nationalcocktail og anses for at være en af ​​de mest ikoniske og elskede drinks i landet. Denne forfriskende og velsmagende cocktail har vundet popularitet både i Brasilien og internationalt. Oprindeligt blev cocktailen drukket af slaver og landarbejdere i sukkerrørsplantagerne som en form for opmuntring og afslapning efter en hård dags arbejde, men med tiden spredte caipirinha sig til byerne og blev en populær drink blandt alle samfundslag. Den skarpe smag er der lige i starten, og derefter bliver den til ren nydelse.

2. Gin Basil Smash

Se opskrift →

Gin Basil Smash er en forfriskende og aromatisk cocktail, der kombinerer det komplekse og urteagtige ved basilikum med den karakteristiske smag af gin. Denne cocktail er blevet en moderne klassiker og er elsket af cocktail-entusiaster verden over. Basilikum er for mange en af sommerens smage, og kombineret med gin, citron og sukkersirup får cocktailen en kompleks smagsprofil, med en duftende basilikum-aroma og en balanceret smag af med frisk citrus og gin botanicals. Og så har den en smuk grøn farve!

Image link
Image link

3. Mojito

Se opskrift →

Mojito er en ikonisk cocktail, der emmer af friskhed og sommerstemning. Cubas stolthed er en af de mest forfriskende og tørstslukkende cocktails der findes, og er den perfekte cocktail at nyde på en varm sommerdag. De tropiske smage bringer sindet direkte ned under en palme på cuba, men intet andet på sinde end at slappe af. Lær at lave en god mojito, og så vil du helt sikkert have uendeligt mange venner, der altid vil bede om lige at få én mere.

4. Limoncello Spritz

Se opskrift →

Limoncello Spritz er en forfriskende og aromatisk cocktail, der er perfekt til sommeren. Denne sprudlende drink kombinerer den italienske likør limoncello med mousserende vin og en spritz af vand med brus. Det er en forfriskende cocktail, der perfekt til at nyde på en varm sommerdag, enten som aperitif eller som en let og festlig drink til enhver lejlighed. Den er også nemt at lave mange af og bruge som velkomstdrink.

Image link
Image link

5. Dark N' Stormy

Se opskrift →

Dark 'n' Stormy er en klassisk cocktail med en uimodståelig kombination af mørk rom og ginger beer. Det er en såre simpel opskrift som alle kan lave, og næsten alle kan lide. Navnet Dark 'n' Stormy refererer til cocktailens udseende, der minder om en mørk og stormfuld himmel, og den opnås bedst hvis du starter med at hælde ginger beer i glasset, så den mærkere rom langsomt kan glide ned i gennem glasset. En Dark 'n' Stormy kan nydes som en afslappende drink på en varm sommerdag eller som en forfriskning efter en lang dag.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!