
Caipirinha
Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Ingen
Anbefalet garnish: Ingen
Fremgangsmåde:
1. Skær din lime ud i 6-8 både, og skær enderne i den hvide midte af2. Fyld et solidt old fashioned glas op med limebåde og tilføj sukkeret
3. Brug en muddler til at presse lime og sukker sammen, til du får en flydende masse og har mast olierne ud af skallen på limebådene
4. Tilføj cachaca og fyld derefter glasset op med knust is
5. Rør godt rundt i glasset, så cocktailen har tid til at køle ned og blive fortyndet
Bartenderens note:
Caipirinhas er brasiliens nationalcocktail, der er ligeså fremragende som den er simpel. Fremstillingsprocessen spiller en essentiel rolle i at skabe den unikke smagsoplevelse. Når man muddler lime sammen med sukkeret, udtrækkes de aromatiske olier fra limen, hvilket tilføjer ekstra dybde til cocktailen. Prøv derfor ikke at lave den med friskpresset limesaft og sukkersirup - det bliver en yderst middelmådig oplevelse!
En caipirinha smager altid lidt skarpt til at starte med, cachaca er trods alt bare en slags rom uden fadlagring, men den udvikler sig til en eminent tørstslukker på en varm dag. Hvis du vil have en blidere caipirinha, kan du bruge en kvalitets cachaca, der typisk er lagret på fad og er væsentligt rundere.
Caipirinha er også en oplagt cocktail at lave variationer med, og du kan tilføje alskens ekstra tropiske frugter og bær til den.
Anbefalede produkter:
6 varer
Sorter efter: