Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Caipirinha


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Cachaca
1 hel Økologisk lime
3 tsk. Fint sukker

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Ingen

Fremgangsmåde

1. Skær din lime ud i 6-8 både, og skær enderne i den hvide midte af
2. Fyld et solidt old fashioned glas op med limebåde og tilføj sukkeret
3. Brug en muddler til at presse lime og sukker sammen, til du får en flydende masse og har mast olierne ud af skallen på limebådene
4. Tilføj cachaca og fyld derefter glasset op med knust is
5. Rør godt rundt i glasset, så cocktailen har tid til at køle ned og blive fortyndet

Bartenderens note


Caipirinhas er brasiliens nationalcocktail, der er ligeså fremragende som den er simpel. Fremstillingsprocessen spiller en essentiel rolle i at skabe den unikke smagsoplevelse. Når man muddler lime sammen med sukkeret, udtrækkes de aromatiske olier fra limen, hvilket tilføjer ekstra dybde til cocktailen. Prøv derfor ikke at lave den med friskpresset limesaft og sukkersirup - det bliver en yderst middelmådig oplevelse! En caipirinha smager altid lidt skarpt til at starte med, cachaca er trods alt bare en slags rom uden fadlagring, men den udvikler sig til en eminent tørstslukker på en varm dag. Hvis du vil have en blidere caipirinha, kan du bruge en kvalitets cachaca, der typisk er lagret på fad og er væsentligt rundere. Caipirinha er også en oplagt cocktail at lave variationer med, og du kan tilføje alskens ekstra tropiske frugter og bær til den.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!