Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Gin Basil Smash


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Gin
2 cl. Citronsaft
1,5 cl. Sukkersirup
12-15 stk. Friske basilikumblade

Anbefalet glas: Tumbler glas
Anbefalet garnish: Friske basilikumblade

Fremgangsmåde

1. Hæld citronsaft og basilikum i en shaker og muddle bladene
2. Tilføj gin og sukkersirup
3. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
4. Double strain indholdet over i dit cocktailglas med is i
5. Garnish med en buket frisk basilikum

Bartenderens note


Gin Basil Smash er en moderne klassiker, der virkelig fortjener sin anerkendelse. Basilikum er en rigtig original ingrediens, der fungerer rigtig godt, så længe den får lov at være hovedelementet i en cocktail - kombinerer man det med for mange andre smage, så forsvinder den. I denne lille perle er den dog stjernen, da resten af ingredienserne er en helt simpel gin sour, der tilføjes et aromatisk løft fra krydderurten. Basilikum foregår utrolig hurtigt, så brug helst én du har købt samme dag, hvis du ikke er så heldig at have en plante derhjemme. Smagsmæssigt er der ikke en stor forskel på, om man muddler bladene i shakeren eller ej, men cocktailen får en flottere grøn farve hvis du gør det, så det er helt sikkert besværet værd.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!