Image link

Opskrift 

Limoncello Spritz


Indhold til 1 drink

Ingredienser

8 cl. Prosecco
5 cl. Limoncello
3 cl. Danskvand

Anbefalet glas: Stort rødvinsglas
Anbefalet garnish: En skive appelsin eller citron

Fremgangsmåde

1. Fyld et stort rødvinsglas eller lignende med store isterninger
2. Hæld de 3 ingredienser op i glasset og rør forsigtigt rundt
3. Garnish med en skive appelsin eller en skive citron

Bartenderens note


Hvis du er til Aperol Spritz, så skulle du prøve at variere den med denne Limoncello Spritz. Jeg kan næsten ikke forestille mig en cocktail, der kan gå nemmere ind hos alle end denne - den er helt ukompliceret, frisk og ren. Den største fare i denne cocktail er at lave den for sød, da limoncello modsat Aperol ikke har en bitterhed til at give modspil til sødmen. Så brug gerne en eksta tør prosecco, og tilsæt eventuelt lidt ekstra citronsaft til cocktailen, hvis den ikke skal være for sød. Sørg også for at bruge store isterninger i glasset, så drinken ikke bliver for hurtigt fortyndet og flad.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!