Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Dark N' Stormy


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Mørk Rom
10-15 cl. Ginger Beer
1 cl. Limesaft

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: Limebåd

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med isterninger
2. Hæld ginger beer og limesaft i, så det næsten når toppen af glasset
3. Hæld forsigtigt rom i så det lægger sig på toppen
4. Garnish med en limeskive

Bartenderens note


Der findes mange måder at lave denne cocktail på, og det mest almindelige er at hælde alle ingredienserne i et glas og servere. Den rigtige måde at gøre det på, er at hælde rommen i til sidst, så den lægger sig i toppen af glasset. Navnet kommer trods alt af, at den mørke rom i toppen ligner en uvejrssky, som kun en tåbe ville sejle ud imod. Dark N' Stormy er faktisk trademarked af Gosling’s rom, så er der ikke Gosling’s i, må man faktisk ikke kalde den en dark n' stormy. For en endnu bedre cocktail, kan du fordoble mængden af limesaft, og så tilføje 1 cl. sukkersirup, for et virkelig forfriskende resultat. Et par dashes angostura bitters har heller aldrig skadet nogen, og sørg nu for at bruge “ginger beer” frem for “ginger ale,” der er altså stor forskel.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!