
Whiskey Sour
Indhold til 1 drink
5 cl. Bourbon
2,5 cl. Citronsaft
1,5 cl. Sukkersirup
2 Dash Angostura Bitters
1,5 cl. Æggehvide
5 cl. Bourbon
2,5 cl. Citronsaft
1,5 cl. Sukkersirup
2 Dash Angostura Bitters
1,5 cl. Æggehvide
Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Citronskive og maraschino kirsebær
Anbefalet garnish: Citronskive og maraschino kirsebær
Fremgangsmåde:
1. Hæld alle ingredienser i din shaker2. Shake først uden is i 12-15 sekunder for at aktivere æggehviden
3. Shake derefter med is i 12-15 sekunder
4. Strain over i dit cocktailglas
5. Garnish med citronskive og maraschino kirsebær
Bartenderens note:
Denne cocktail fejer benene væk under næsten alle. Den er fantastisk balanceret, både med dybde og friskhed, og bør være på enhver aspirerende bartenders repertoire. Det er vigtigt at bruge en bourbon, der giver en særlig rundhed til cocktailen, frem for en skotsk whisky. Hvis du bruger æggehvide og shaker flittigt, så får du den flotte og lækre cremede skumkrone. Angosturaen er essentiel for at give cocktailen kompleksitet.
Kan også serveres i et old-fashioned glas over is, og kan du godt lide din cocktail lidt sødere, så brug 2-2,5 cl. sukkersirup.
Anbefalede produkter:
8 varer
Sorter efter: