Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Tequila Sunrise


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Tequila
10-12 cl. Appelsinsaft
1 cl. Grenadine

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: En skive appelsin

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med isterninger
2. Hæld tequila og appelsinsaft i og rør godt rundt.
3. Hæld forsigtigt grenadine ned langt siden, så det lægger sig i bunden (brug evt. en barske)
4. Garnish med en skive appelsin

Bartenderens note


Tequila Sunrise er en klassisk cocktail, der havde sin storhedstid i 1970'erne og var forbundet med flere rockbands. The Rolling Stones opkaldte endda en turné efter den, og The Eagles skrev en sang om den. Men cocktailen har faktisk rødder helt tilbage til 1930'erne, hvor den blev lavet med creme de cassis og danskvand. Selvom en Tequila Sunrise kan smage rigtig godt, er dens popularitet faldet lidt i de senere år, måske på grund af at cocktails fra 1970'erne ikke ligefrem er kendt for deres balance. Denne cocktail kan nemt blive for sød, især da moderne appelsiner er blevet sødere, og grenadine, det andet element i cocktailen, blot gør den endnu sødere. Derfor anbefaler jeg at bruge en syrlig appelsinsaft eller appelsinjuice, og tilføje en smule limesaft for at få en frisk og lækker cocktail, der vil tilfredsstille moderne smagsløg. Det er også vigtigt at få cocktailen godt kølet ned, så den ikke bliver vammel. I opskriften kan du køle den ned i glasset, men du kan også shake tequila og appelsinsaft først, så de er helt nedkølede fra starten, og derefter hælde grenadine direkte i bunden for en lettere tilberedning.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!