Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Strawberry Daiquiri


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Lys Rom
2 cl. Limesaft
1,5 cl. Sukkersirup
3-4 stk. Friske eller frosne jordbær

Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Et jordbær

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i en blender sammen med en masse is
2. Blend til isterningerne er næsten helt knust, og du har en lækker cremet konsistens
3. Hæld over i dit coupeglas
4. Garnish med et jordbær

Bartenderens note


Strawberry daiquiris ses på mange barer i en slush-ice maskine, og det er faktisk ikke tilfældigt, at de er endt der. Denne cocktail er næsten umulig at lave i en shaker, fordi de knuste bær blokerer for udløbet på shakeren. Du kan dog sagtens lave en meget bedre udgave derhjemme, hvis du har en blender og nogle friske jordbær - det giver en rigtig lækker og forfriskende cocktail. Frosne jordbær er også ok, de skal jo alligevel knuses og fryses i blenderen. Hvis du står med hang til en strawberry daiquiri, og ikke lige besidder en blender, så kan du lave en version der ligner den i barerne, ved at udskifte de friske jordbær med jordbærsirup. Men modstå for alt i verden fristelsen til at lave den i en shaker med friske bær - det er ikke det værd!.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!