Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Old Fashioned


Indhold til 1 drink

Ingredienser

6 cl. Bourbon
1 cl. Sukkersirup
2 dash Angostura Bitters

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Appelsinskal

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser op i et mixerglas
2. Smid isterninger i glasset og rør rundt med en barske i ca. 30 sekunder
3. Strain indholdet over i et Old Fashioned glas med store isterninger i
4. Tag en appelsinskal og pres den sammen over glasset, så olien i skallen sprøjter ud i drinken, og kom derefter skallen ned i cocktailen.

Bartenderens note


Ofte omtalt som den perfekte cocktail, især i amerikanske medier. På disse breddegrader er den lidt mindre udbredt, men ikke desto mindre er der noget om snakken - en vellavet Old Fashioned er en udsøgt fornøjelse. Det er en oplagt måde at stifte bekendtskab med en god bourbon, der lige bliver gjort en smule mere medgørlig, end hvis du drikker den rent. Nogle purister insisterer på, at man SKAL knuse en sukkerknald med en muddler i glasset, og det giver da også lidt tekstur til drinken, det tager bare også en masse tid at røre sukkerknalden ud, og almindelig sukkersirup fungerer altså helt fint. Brug så store isterninger i glasset som muligt (ideelt én kæmpe isterning), så cocktailen ikke bliver fortyndet for hurtigt, og udelad endelig ikke appelsinskallen, der er en lige så vigtig ingrediens som de andre.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!