Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Kir Royal (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

1 cl. Solbær Sirup
12 cl. Alkoholfri Mousserende Vin

Anbefalet glas: Champagne glas
Anbefalet garnish: Friskebær

Fremgangsmåde

1. Hæld først solbær sirup i bunden af et champagne glas
2. Top glasset op med alkoholfri mousserende vin
3. Garnish med friske bær

Bartenderens note


Kir Royale er en af de letteste drinks at lave overhovedet, og er det perfekte valg, hvis der skal laves RIGTIG mange velkomstdrinks. Hvis den skal være uden alkohol, så er det bare at bruge sirup i stedet for likør, og bruge en mousserende vin uden alkohol. Der har været store fremskridt på den front i de seneste par år, så du kan næsten ikke smage forskel. Til et stort selskab er det oplagt at lave begge dele, så alle får “det samme,” dog vil jeg anbefale at lave forskellig garnish på dem, så man kan kende forskel på dem.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!