Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Clover Club


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Gin
2,5 cl. Citronsaft
2 cl. Hindbær Sirup
1,5 cl. Æggehvide

Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Friske hindbær

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienserne i din shaker og shake først uden is for at aktivere æggehviden
2. Shake derefter med is i 12-15 sekunder og strain over i et coupeglas
3. Garnish med 3 friske hindbær på en cocktail stick

Bartenderens note


Denne flotte cocktail ser større og større udbredelse, og jeg vil gætte på, at det ikke kun handler om smagen (selvom den er rigtig god), men også om udseendet. For er den lavet rigtigt, så tager få cocktails sig så godt ud på billeder som en Clover Club. Hemmeligheden, hvis du skal gøre den flot og “instaworthy,” er at få skabt en stor og cremet skumkrone. Det kan du kun hvis du bruger æggehvide og laver et grundigt shake både med og uden is. Sørg også for at straine med en finestrainer, der fjerner alt knust is fra shakeren, som ellers vil lægge sig i toppen af cocktailen og ødelægge den fine skumkrone. Har du styr på dit håndværk, så ender du med en sur og sød cocktail med en lækker hindbærsmag. Det kan ingen have indvendinger imod!

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!