Bevco A/S
Søg
Cart
Image link

Opskrift 

Mindful Margarita (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Alkoholfri Tequila
2,5 cl. Limesaft
2,5 cl. Appelsinsaft
1,5 cl. Agave Sirup

Anbefalet glas: Margarita glas
Anbefalet garnish: Saltrim og en limeskive

Fremgangsmåde

1. Gør kanten af dit cocktailglas vådt ved at gnide en limebåd rundt i kanten, og vend kanten i salt
2. Fyld alle ingredienser i den shaker
3. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
4. Garnish med en limeskive

Bartenderens note


Der findes få cocktails, der ligesom margaritaen er der, hvor sammenblandingen af ingredienser virkelig går op i en højere enhed, og alle ingredienser er lige vigtige. Derfor er det også virkelig svært at lave en alkoholfri udgave af cocktailen uden, at kvaliteten af resultatet er betydeligt lavere end originalen. Heldigvis findes der alkoholfri tequila, der viderebringer den naturlige agavesmag uden alkohol. Triple sec er sværere at erstatte, og her er det gjort med appelsinsaft, der helst skal være fra forholdsvis modne appelsiner, ellers kommer smagen ikke frem. Man kan også tilsætte et par dashes orange bitters for at fremhæve appelsinsmagen, da et par dråber kun tilfører ubetydelige mængder alkohol.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!