Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Pina Colada (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

12 cl. Ananasjuice
8 cl. Coco Lopez Kokoscreme
2 cl. Limesaft

Anbefalet glas: Libbey County Fair Jar
Anbefalet garnish: En skive ananas

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i en blender, og blend indtil blandingen har en lækker og cremet konsistens
2. Hæld indholdet over i et cocktailglas
3. Garnish med en skive ananas på siden af glasset

Bartenderens note


Pina Coladas er fast inventar på drinkskortene verden over, og du kan sagtens lave en rigtig lækker alkoholfri version derhjemme, så længe du har en blender. Her er der også mulighed for at lave rigtig mange, hvis man skal servere for en stor gruppe gæster. Hvis det skal smage som en Pina Colada, og ikke bare som en tropisk smoothie, så SKAL den laves med en kokoscreme, og ikke bare kokosmælk. Limesaften er essentiel til at balance sødmen fra både kokos og ananas. Gi’ den fuld gas med pynten, med denne cocktail er der ikke noget der er kitsch.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!