Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Paloma Pura (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Alkoholfri Tequila
10 cl. Grapefrugt sodavand
1 cl. Limesaft
En fingerspids salt

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: En skive frisk rød grape

Fremgangsmåde

1. Hæld alkoholfri tequila, limesaft og salt i et highball glas
2. Fyldglasset med isterninger og en skive rød grapefrugt
3. Rør forsigtigt rundt med en barske

Bartenderens note


Den alkoholfrie paloma kræver en alkoholfri tequila - ellers er det jo bare ren sodavand! Har man også en lidt sød tand, så kan man tilsætte 1 cl. agavesirup, for virkelig at fremhæve den naturlige agave smag. Det kan også give mening at bruge en limebåd som garnish i stedet for grapefrugt, da der er rigtig meget bitterhed i skallen på en grapefrugt, der potentielt kan skræmme nogen væk fra denne ellers meget uskyldigt smagende mocktail. Kvaliteten af den sodavand man vælger er meget afgørende for det endelige resultat.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!