Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

White Russian


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Vodka
2,5 cl. Kaffe Likør
2,5 cl. Fløde eller sødmælk

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Ingen

Fremgangsmåde

1. Fyld et old fashioned glas med isterninger og hæld vodka og kaffelikør i
2. Rør rundt i glasset med en barske og tilsæt om nødvendigt mere is
3. Hæld forsigtigt fløde eller sødmælk over

Bartenderens note


Der er ét stort spørgsmål, der altid hænger over denne cocktail - skal den laves med fløde eller sødmælk? Personligt synes jeg, at sødmælk bliver for let, men piskefløde er også for voldsomt. Derfor anbefaler jeg en let fløde med en fedtprocent på omkring 9-10%. De bliver som regel kaldt for kaffefløde, selvom de ikke har noget med kaffe at gøre, og du kan og bør købe dem frisk. Kaffefløden rammer balancen i cocktailen rigtigt, og den bliver hverken for let eller tung, og jeg er sikker på, at The Dude ville bifalde denne udgave. Kan du lide en dejlig stærk cocktail, så prøv at lave en black russian, hvor du udelader fløden.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!