Bevco A/S
Søg
Cart
Image link

Opskrift 

Tommy's Margarita


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Tequila
1,5 cl. Agavesirup
2,5 cl. Friskpresset limesaft
Evt. én fingerspids salt

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Limebåd

Fremgangsmåde

1. Fyld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain over i dit cocktailglas med isterninger i
4. Pynt med limebåde

Bartenderens note


Tommy’s Margarita er måske den mest kendte variant af den klassiske margarita. Drinken er opfundet på en lille restaurant i San Francisco i 1980’erne, og er kendetegnet ved fraværet af appelsinlikøren triple sec, men tilføjelsen af agavesirup i stedet for almindelig sukkersirup. Siruppen fremhæver den naturlige agavesmag i tequilaen, så i denne cocktail er det ekstra vigtigt at vælge en god tequila, gerne en lavet på 100% agave. Du skal ikke have dårlig samvittighed over at blande en god tequila op i en cocktail, for denne smukke blanding er den ideelle måde at nyde god tequila!

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!