Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Sunrise (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

0,5 cl. Grenadine
10 cl. Friskpresset appelsinjuice
Top op med danskvand

Anbefalet glas: Highball glas eller champagne glas
Anbefalet garnish: Appelsinskive

Fremgangsmåde

1. Hæld først grenadine i bunden af glasset
2. Tilsæt derefter appelsinsaft
3. Garnish med en appelsinskive

Bartenderens note


Denne cocktail er skabt af mødet mellem en mimosa og en tequila sunrise. Den smager overraskende godt, og er en der kan nydes til weekendbrunch med lidt renere samvittighed, og samtidig en man kan servere for sine børn. Frisk og lækker, med en god, sød og dopamin-udløsende afslutning. Du kan godt undlade at bruge danskvand, og i stedet køre ren frugtsaft! Eller køre den med alkoholfri mousserende vin, hvis de kun skal serveres til voksne.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!