Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Sazerac


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Cognac eller Rye Whiskey
1 cl. Absint
1 cl. Sukkersirup
2 dash Angostura Bitters

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Citronskal

Fremgangsmåde

1. Hæld først absint og isterninger i dit cocktailglas, og sæt det til side
2. Hæld de andre ingredienser i et mixerglas med is, og rør rundt i ca. 30 sekunder
3. Smid indholdet af dit cocktail glas ud, og strain ingredienserne fra mixerglasset over i det nu absint-vaskede cocktail glas
4. Pres olierne fra en citronskal ud over den færdige cocktail

Bartenderens note


Denne berømte New Orleans cocktail har fået ekstra opmærksomhed i Danmark efter dens brug i filmen “Druk” af Thomas Vinterberg. Der er ikke enighed om, hvorvidt den skal laves med cognac eller rye whiskey, og nogle opskrifter kombinerer også de to. I New Orleans bruger de også ofte Herbsaint i stedet for absint, så den eneste ingrediens, der er helt fast i alle opskrifter, er Peychaud's Bitters. Den serveres traditionelt uden is, så nedkøling af glasset er med til at holde den kold i længere tid. Hvis du synes, at det spild af god absint at hælde den ud i vasken, så har du ret, og du kan i stedet hælde den over i et shotglas, og servere den som en lækker “chaser.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!