Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Revolver


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Bourbon
1,5 cl. Kaffelikør
2 dash Orange Bitters

Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Appelsinskal

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienserne op i et mixerglas
2. Smid isterninger i glasset og rør rundt med en barske i ca. 30 sekunder
3. Strain indholdet over i et coupe glas
4. Tag din appelsinskal og pres den sammen over glasset, så olien i skallen sprøjter ud i drinken. Smid den enten ned i drinken eller kassér den

Bartenderens note


Dette er en af mine yndlingscocktails, som jeg gerne laver til folk, der er friske på at prøve noget nyt. Basalt set er det en old fashioned, der er sødet med kaffelikør i stedet for sukkersirup, men den er et glimrende eksempel på en cocktail, hvor alle ingredienserne gør hinanden bedre. Den serveres ikke “on the rocks” som en old fashioned, men går du meget op i, at din drink skal være kold, kan du sagtens gøre det. Bruger du en moderne kaffelikør der er mindre sød end de klassiske, kan du evt. tilføje en smule sukkersirup for balancen i cocktailen. Kaffe og whisky er en kombination der altid har fungeret, og i denne cocktail hvor der er skåret helt ind til benet med andre ingredienser, får man oplevet magien i deres smukke symbiose.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!