Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Nordic Negroni


Indhold til 1 drink

Ingredienser

3 cl. Snaps
3 cl. Campari
3 cl. Rød Vermouth

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Appelsinskive

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienserne i et glas og fyld det med isterninger
2. Rør rundt med en barske i ca. 30-45 sekunder
3. Tilføj om nødvendigt flere isterninger
4. Garnish med en skive appelsin

Bartenderens note


Nogle vil måske kalde det helligbrøde at fifle med den ikoniske Negroni, men denne udgave er faktisk mindst lige så god som den klassiske. Jeg synes personligt, at ginnen ofte forsvinder i en almindelig Negroni i kampen mod de to andre dominerende ingredienser, Campari og vermouth. Snaps kan til gengæld trænge igennem uden at den særlige balance sættes over styr. Det gør selvfølgelig ikke denne “kender-cocktail” mere lettilgængelig,men for den garvede negroni drikker er dette en fremragende måde at variere sin faste aperitivo på.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!