Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Negroni Sbagliato


Indhold til 1 drink

Ingredienser

3 cl. Rød Vermouth
3 cl. Campari
6 cl. Prosecco

Anbefalet glas: Champagneglas
Anbefalet garnish: En skive appelsin

Fremgangsmåde

1. Hæld vermouth og campari i et mixerglas
2. Smid isterninger i mixerglasset og rør rundt med en barske i ca. 30 sekunder
3. Strain indholdet over i et champagneglas
4. Top glasset op med prosecco
5. Garnish med en skive appelsin

Bartenderens note


Negroni Sbagliato er en forfriskende og uventet variant af den klassiske Negroni-cocktail. Denne lækre drink blev angiveligt opfundet ved en fejltagelse ("sbagliato" betyder "fejltaget" på italiensk), da en bartender i Milano ved et uheld brugte mousserende vin i stedet for gin. Hvordan man forveksler en flaske gin med prosecco ved jeg ikke, og tror egentlig heller ikke på, at det er sket. Ikke desto mindre er resultatet glimrende, og denne udgave af negronien smager som en Americano med lidt ekstra power. Den har en flot balance mellem bitterhed og sødme og er perfekt til dem, der foretrækker en lettere og mere festlig udgave af den klassiske Negroni. Egentlig stipulerer den originale opskrift blot “spumante,” dvs. en hvilken som helt mousserende italiensk vin, men vi synes klart den er bedst med en god tør prosecco, da både campari og vermouth leverer rigeligt med sødme.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!