Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Mint Julep


Indhold til 1 drink

Ingredienser

6 cl. Bourbon
1 cl. Sukkersirup
2 dash Angostura Bitters
12 cl. Friske mynteblade

Anbefalet glas: Julep kop
Anbefalet garnish: Friske myntebuket

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser inkl. mynteblade i en shaker og shake med is
2. Strain indholdet over i din julep kop, og fyld den med knust is
3. Rør rundt med en barske og fyld om nødvendigt mere knust is i
4. Garnish med en buket mynte og server med sugerør

Bartenderens note


Hvis du vil lave en helt genial Mint Julep, så hæld ingredienserne i shakeren, og lad dem stå i køleskabet i mindst en time inden servering, så mynten bliver infuseret i whiskyen. Har du ikke tålmodigheden til at vente, kan du blidt muddle mynte i bunden af shakeren, men vær forsigtig - mynte er en meget skrøbelig ingrediens, der udskiller bitterstoffer, hvis du behandler det for hårdt. Placer mynte til garnish tæt op ad sugerøret, da en stor del af smagen fra mynten kommer fra duften. Knust is er et must til denne cocktail, men man kan godt undlade shakeren, og lave drinken direkte i koppen.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!