Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Lillet Tonic


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Lillet Blanc
10 cl. Tonic

Anbefalet glas: Stort rødvinsglas
Anbefalet garnish: Frisk mynte, agurk og jordbær

Fremgangsmåde

1. Fyld et stort rødvinsglas eller lignende med store isterninger
2. Hæld Lillet og Tonic i glasset og rør lidt rundt
3. Garnish med en buket mynte, agurk og jordbær

Bartenderens note


Tonic skal ikke kun blandes med gin, det er også en genial mixer sammen med vermouth, amaro, portvin osv. Denne cocktail er virkelig god på en varm sommerdag, og den er også et godt valg, hvis man vil have en cocktail uden for meget alkohol i. En almindelig indian tonic fungerer helt fint, men du kan sagtens kombinere den med en mere moderne tonic. Der er skrevet en masse garnish i opskriften, men intet er obligatorisk, og her kan du virkelig slå dig løs med at smide alle mulige lækre og festlige ting i.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!