Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Last Word


Indhold til 1 drink

Ingredienser

2,5 cl. Gin
2,5 cl. Chartreuse Verte
2,5 cl. Luxardo Maraschino Likør
2,5 cl. Limesaft

Anbefalet glas: Coupe glas
Anbefalet garnish: Maraschino kirsebær

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain indholdet over i dit cocktailglas
4. Garnish med et kirsebær på en cocktailpind

Bartenderens note


Denne cocktail er en af mine absolutte favoritter og det er få mennesker, der ikke får fejet benene væk af den. Chartreuse stjæler rampelyset i denne blanding, og dens unikke urtede smag komplementeres elegant af ginens botaniske nuancer, likørens sødmefulde kirsebærsmag og den livlige limesaft. Det særlige ved denne cocktail er, at alle ingredienser indgår i lige store mængder, hvilket gør den til en såkaldt "equal parts" cocktail. Det er en totalt modsat tilgang i forhold til den gængse opfattelse af, at én primær spiritus altid er kernen i en cocktail. Med dens stigende popularitet har denne cocktailgenre vundet enorm popularitet, og grundopskriften med en basisspirit, to likører og citrussaft kan varieres i det uendelige. Last Word så første gang dagens lys på Detroit Athletic Club i 1920'erne, en eksklusiv klub kendt som epicenter for nye cocktailkreationer på den tid. Den blev indskrevet i visse cocktailbøger, men dens popularitet ebbede fuldstændig ud i anden halvdel af det 20. århundrede og blev næsten glemt. Den blev dog genopdaget i begyndelsen af 2000'erne i det trendy cocktailmiljø i New York City, hvor bartenderen Murray Stenson fra Seattle bragte den tilbage til i rampelyset. I dag anses Last Word for at være en moderne klassiker inden for cocktailverdenen og er værdsat af både bartendere og cocktailentusiaster verden over for dens perfekte balance af sødme, syrlighed og komplekse smagsnoter fra de fire ingredienser. Last Word fik det endelige ord og afviste historiens forsøg på at fortrænge den. Den kommer ikke til at blive glemt igen.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!