Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Irish Coffee


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Irsk Whisky
12 cl. Friskbrygget kaffe
1 tsk. Brun Farin
Top med flødeskum eller fløde

Anbefalet glas: Toddyglas
Anbefalet garnish: Chokoladepulver

Fremgangsmåde

1. Hæld kaffe og brun farin i dit glas og rør rundt for at opløse farinen
2. Tilsæt whisky
3. Top glasset med flødeskum (eller hæld fløde over bagsiden af en ske, så det bliver i toppen)
4. Sigt forsigtig chokoladepulver over cocktailen

Bartenderens note


Irish Coffee er en de nemmeste cocktails at lave, da man helt undlader at bruge en shaker. Varme cocktails er generelt undervurderet, og blandt dem er Irish Coffee nok den mest kendte. Den blev skabt i 1944 i lufthavnen Foynes’ Port i Irland, hvor den blev tilbudt til kolde og trætte passagerer, der havde krydset Atlanten. Hvis ret skal være ret, så er det obligatorisk, at whiskyen er irsk, men står du med en skotsk whisky i hånden, så går det nok også. Varm dit glas op på forhånd, så du ikke risikerer at det splintrer, og sørg for at røre farinen helt ud. Husk at bruge god og friskbrygget kaffe.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!