Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Gin & Tonic


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Gin
10-15 cl. Tonic

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: Citron, lime, agurk, eller krydderurter (det som passer til din gin)

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med is
2. Hæld gin i og top op med tonic
3. Rør forsigtigt rundt
4. Garnish med citrusfrugt eller lignende

Bartenderens note


En opskrift på Gin & Tonic virker nærmest overflødig - hæld 2 ting i et glas og nyd! Men det er nok denne simplicitet, der har gjort den til den mest berømte drink i verden. Fantastisk forfriskende, og den ideelle måde at nyde forskellige gin. Når nu grundformen er så simpel, så er det den oplagte mulighed for at lave lækker garnish. Du kan bruge alle former for (økologiske) citrusfrugter, agurk, friskkværnet peber eller alverdens friske krydderurter. Kun fantasien sætter grænser, så prøv dig frem med noget der matcher ingredienserne i din gin.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!