Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Gin Hass


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Gin
2 cl. Mango sirup
10 cl. Lemon sodavand
1 cl. Limesaft

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: Limebåd

Fremgangsmåde

1. Kom isterninger i et glas
2. Fyld ingredienserne i én for én
3. Rør forsigtigt rundt for at fordele ingredienserne
4. Garnish med en limebåd

Bartenderens note


Opfundet af den danske bartender Kim Hass (der har skiftet navn til Kim Gin Hass!). Denne drink er efterhånden kendt af de fleste, og bærer stort set ene og alene salget af mango sirup. Den er utrolig nem at lave, og er noget de fleste kan forholde sig til. Sørg for at bruge en god lemon sodavand, der ikke er alt for sød, og synes du stadig, at den tenderer til den lidt for søde side, så brug en centiliter limesaft mere.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!