Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Fruit Punch (alkoholfri)


Indhold til 1 bowle

Ingredienser

1 L. Tranebærsaft
500 cl. Ananasjuice
500 cl. Lemonade
750 cl. Ginger Ale
100 cl. Limesaft
Friske citrusfrugter og bær

Anbefalet glas: Bowle
Anbefalet garnish: Masser af frugt og bær

Fremgangsmåde

1. Hæld tranebærsaft, ananasjuice, lemonade og limesaft i en stor bowle og rør godt rundt
2. Køl hele blandingen ned i køleskabet, gerne længe inden servering
3. Lige før servering tilføjes ginger ale og frisk frugt
4. Server med isterninger i glas ikke i bowlen

Bartenderens note


Måske den mest glemte type af drinks og cocktails i disse dage er den undervurderede punch. Den er ideel til større selskaber og gør det let for værten at undgå at være bartender hele aftenen, da gæsterne selv kan lave deres drinks. Dermed ikke sagt, at punch ikke kan være utrolig lækkert! Den klassiske frugt punch er utrolig nem at lave, og er cocktailens svar på “tøm-køleskabet” retter. Denne opskrift er vejledende og smager fantastisk, men føl dig fri til at eksperimentere med dine egne favoritingredienser - der er ingen regler her. Husk dog at balancere punchen med friskpresset limesaft for at undgå for meget sødme. Bowlen skal helst sættes i køleskabet eller et andet koldt sted i god tid i forvejen, så den ikke skal køles ned med is. Putter du is i bowlen vil den hurtigt blive fortyndet og kedelig, så sæt i stedet for isterninger frem ved siden af bowlen, så gæsterne kan putte is i deres glas i stedet for. Husk: alt hvad du kan finde i køleskabet af tropiske frugter, bær og citrusfrugter kan komme i bowlen.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!