Bevco A/S
Søg
Cart
Image link

Opskrift 

Espresso Martini


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Vodka
4 cl. Kaffe Likør
4 cl. Friskbrygget Espresso

Anbefalet glas: Martini glas
Anbefalet garnish: 3 kaffebønner og evt. 1 citronskal

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain indholdet over i dit martini glas
4. Garnish med 3 kaffebønner

Bartenderens note


Feinschmeckerens vodka redbull. Denne cocktail har på kort tid overtaget pladsen fra Aperol Spritz som tidens hotteste cocktail, til mange bartenderes store fortrydelse (det kræver tid og kræfter at lave en, der er god). Den blev efter sigende skabt, da en model bad den kendte bartender Dick Bradsell om en cocktail med følgende krav: “Give me something that’s gonna wake me up, then fuck me up.” Forskellige opskrifter er der nok af, tricket til en god Espresso Martini ligger i at vælge den rette mængde af kaffelikør efter hvor sød likøren er. Er den meget sød, så brug lidt mindre end 4 cl. Du kan også bruge væsentligt mindre kaffelikør, og i stedet bruge lidt sukkersirup til at søde. Og så skal der altså shakes hårdt og kraftigt, så du får den lækre skumkrone!

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!