Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

El Diablo


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Tequila
1,5 cl. Creme de Cassis
1,5 cl. Limesaft
10-12 cl. Ginger Beer

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: Limeskive

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med isterninger
2. Hæld tequila, limesaft og creme de cassis i glasset, og rør rundt med en ske
3. Tilsæt ginger beer og rør forsigtigt rundt
4. Tilføj om nødvendigt flere isterninger
5. Garnish med en skive lime

Bartenderens note


El Diabloen er en cocktail, der bliver stadig mere populær takket være dens forfriskende smag og måske også dens farlige navn. Navnet er dog lidt misvisende, da cocktailen ikke er særlig aggressiv, medmindre man ikke er vild med ginger beer. Cocktailen er spicy og læskende med en god dybde fra den søde creme de cassis, som også giver cocktailen dens karakteristiske røde farve. I denne opskrift laver vi cocktailen direkte i glasset og tilsætter masser af is og rører rundt. Alternativt kan man shake de første tre ingredienser i en shaker først og derefter tilsætte ginger beer i glasset for en lidt skarpere smag fra starten af.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!