Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Death in the Afternoon


Indhold til 1 drink

Ingredienser

1-2 cl. Absint
12-15 cl. Champagne

Anbefalet glas: Champagneglas
Anbefalet garnish: Ingen

Fremgangsmåde

1. Start med at fyld glasset godt op med champagne
2. Hæld derefter absint i glasset

Bartenderens note


Death in the Afternoon er en berygtet cocktail, skabt af selveste Ernest Hemingway. Han var en mester i mange discipliner, så prøv denne overraskende elegante drink fra hans repertoire - selvom det nok er bedst ikke at forsøge at følge hans ekstreme vaner. Opskriften er simpel, men når absinten hældes i, sker der noget helt særligt. De to ingredienser skaber en unik "mælkeagtig" effekt, der giver cocktailen et karakteristisk udseende. Smagen er enkel - vidunderlig champagne med en markant anisagtig profil. Pas på med at overdrive mængden af absint, da den kan dominere smagen, så det er bedre at bruge lidt mindre end for meget.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!