Image link

Opskrift 

Cosmopolitan


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Vodka
2 cl. Triple Sec Likør
1,5 cl. Limesaft
3 cl. Tranebærjuice

Anbefalet glas: Coupe glas
Anbefalet garnish: Tørret appelsinskive

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain indholdet over i dit coupe glas
4. Garnish med tørret appelsinskive

Bartenderens note


Den famøse Sex & The City-cocktail som de fleste kender til. Det er en simpel cocktail, der har en god syrlig smagsprofil, der trods dens uskyldige lyserøde udseende ikke er en oversød cocktail. Nogle opskrifter beder specifikt om en citrusvodka, i mens andre blot stipulerer almindelig vodka - brug den du har til rådighed. Hvis du synes, at cocktailen er for sur, så kan du justere ved at hælde lidt ekstra triple sec i, evt. også mere tranebærjuice.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!