
Carajillo
Anbefalet glas: Tumbler glas
Anbefalet garnish: Tvedemose tørrede appelsinskiver
Anbefalet garnish: Tvedemose tørrede appelsinskiver
Fremgangsmåde:
1. Fyld først isterninger i dit glas2. Hæld Licor 43 over og rør rundt med en barske
3. Hæld forsigtigt espresso i glasset (evt. over bagsiden af en ske, hvis du gerne vil have cocktailen i lag)
4. Garnish med en skive tørret appelsin
Bartenderens note:
Har du været i Mexico, så er du helt sikkert stødt på denne drink, der dog har sin oprindelse i Spanien. Den findes i flere versioner med bl.a. rom og brandy, men den efterhånden etablerede udgave er med Licor 43. Og det bliver virkelig ikke meget nemmere end med denne drink, der er en favorit blandt bartendere af samme årsag. Skal den være lidt fancy og med en lag-i-lag effekt, så hæld forsigtigt kaffen over bagsiden af en barske, så vil den ligge sig i toppen. Jeg kan godt lide at tilføje lidt frugtighed til drinken med en skive tørret appelsin, der går rigtig godt med begge ingredienser.
Anbefalede produkter:
6 varer
Sorter efter: