Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Carajillo


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Licor 43
4 cl. Friskbrygget kaffe

Anbefalet glas: Tumbler glas
Anbefalet garnish: Appelsinskive

Fremgangsmåde

1. Fyld først isterninger i dit glas
2. Hæld Licor 43 over og rør rundt med en barske
3. Hæld forsigtigt espresso i glasset (evt. over bagsiden af en ske, hvis du gerne vil have cocktailen i lag)
4. Garnish med en skive appelsin

Bartenderens note


Har du været i Mexico, så er du helt sikkert stødt på denne drink, der dog har sin oprindelse i Spanien. Den findes i flere versioner med bl.a. rom og brandy, men den efterhånden etablerede udgave er med Licor 43. Og det bliver virkelig ikke meget nemmere end med denne drink, der er en favorit blandt bartendere af samme årsag. Skal den være lidt fancy og med en lag-i-lag effekt, så hæld forsigtigt kaffen over bagsiden af en barske, så vil den ligge sig i toppen. Jeg kan godt lide at tilføje lidt frugtighed til drinken med en skive tørret appelsin, der går rigtig godt med begge ingredienser.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!