Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Bellini


Indhold til 1 drink

Ingredienser

10 cl. Prosecco
5 cl. Fersken Puré

Anbefalet glas: Champagneglas
Anbefalet garnish: Ingen

Fremgangsmåde

1. Hæld først ferksen puré i et champagne glas
2. Top glasset op med Prosecco
3. Rør let rundt i glasset med en barske

Bartenderens note


Denne cocktail er opkaldt efter Giovanni Bellini, en italiensk maler fra Renaissancen. Den er også opfundet i Italien og er en lidt mere elegant udgave af den kendte Mimosa. Den originale opskrift er med hvid fersken, og det vil vi også anbefale, uanset om du laver den selv eller køber den færdig. Til gengæld ser vi ikke skævt til nogen, der laver den med noget andet end prosecco. Du kan også nemt lave en alkoholfri version ved at erstatte vinen med danskvand.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!