Bellini

Indhold til 1 drink

10 cl. Prosecco
5 cl. Fersken Puré

Anbefalet glas: Champagne Glas
Anbefalet garnish: Ingen

Fremgangsmåde:

1. Hæld først ferksen puré i et champagne glas
2. Top glasset op med Prosecco
3. Rør let rundt i glasset med en barske

Bartenderens note: 

Denne cocktail er opkaldt efter Giovanni Bellini, en italiensk maler fra Renaissancen. Den er også opfundet i Italien og er en lidt mere elegant udgave af den kendte Mimosa. Den originale opskrift er med hvid fersken, og det vil vi også anbefale, uanset om du laver den selv eller køber den færdig. Til gengæld ser vi ikke skævt til nogen, der laver den med noget andet end prosecco. Du kan også nemt lave en alkoholfri version ved at erstatte vinen med danskvand.

Anbefalede produkter:

4 varer
Sorter efter:
Henri Champliau Authentique Crémant de Bourgogne Brut 12,5% 75 cl.

Fra 159,00 kr.

100+ stk. på lager

Lheureux Plékhoff Le Pavillon D'Artémis Brut Champagne 12% 75 cl.

Fra 250,00 kr.

100+ stk. på lager

Alberto Nani Prosecco DOC ØKO 11% 75 cl.

Fra 99,00 kr.

44 stk. på lager

Monin Fersken Puré 100 cl.

138,00 kr.

43 stk. på lager

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her