
Bellini
Anbefalet glas: Champagne Glas
Anbefalet garnish: Ingen
Anbefalet garnish: Ingen
Fremgangsmåde:
1. Hæld først ferksen puré i et champagne glas2. Top glasset op med Prosecco
3. Rør let rundt i glasset med en barske
Bartenderens note:
Denne cocktail er opkaldt efter Giovanni Bellini, en italiensk maler fra Renaissancen. Den er også opfundet i Italien og er en lidt mere elegant udgave af den kendte Mimosa. Den originale opskrift er med hvid fersken, og det vil vi også anbefale, uanset om du laver den selv eller køber den færdig. Til gengæld ser vi ikke skævt til nogen, der laver den med noget andet end prosecco. Du kan også nemt lave en alkoholfri version ved at erstatte vinen med danskvand.
Anbefalede produkter:
4 varer
Sorter efter:
Henri Champliau Authentique Crémant de Bourgogne Brut 12,5% 75 cl.
Fra 159,00 kr.
100+ stk. på lager