Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Akvavit & Tonic


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Snaps
10 cl. Tonic

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: Friske krydderurter og citronskive

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med isterninger
2. Hæld snaps i og top op med tonicvand
3. Rør forsigtigt rundt
4. Garnish med friske krydderurter og en citronskive

Bartenderens note


Tonic er en alsidig mixer, der ikke kun kan blandes med gin. Snaps og gin har sådan set masser af typiske ingredienser tilfælles, den grundlæggende forskel ligger i, at gin SKAL have en dominerende smag af enebær, og snaps SKAL være domineret af enten kommen eller dild. Til gengæld er ingredienser som koriander, citrusfrugt, og lakridsrod ofte fundet i begge. For at lave en fremragende Akvavit & Tonic, skal du finde en tonic, der passer godt til den valgte snaps og bruge en garnish, der harmonerer med smagen. For eksempel kan en dildsnaps kombineres med frisk dild som garnish, og hvis snapser har en god citrusprofil, kan den kombineres med en tonic af samme type.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!