Vintage Champagne

|
14 produkter
Sortér:

Vintage Champagne

Mangler du champagnen til årets nytårsfest, er der et huskøb, der skal fejres eller måske et nyt job, som er landet? Uanset hvad anledningen er, så er champagne den bedste måde at fejre det på! Her på siden har vi samlet vores udvalg af vintage champagne. Normalt kategoriserer man champagne ud fra mængden af restsukker, men det er ikke tilfældet med vintage champagne. I en vintage champagne kommer druerne fra én bestemt årgang, hvorimod andre champagner kan laves på en kombination af forskellige årgange.

Vintage Champagne – druer fra én årgang

Bobler er ikke altid champagne. En champagne må nemlig kun mærkes med det eksklusive navn, når den kommer fra det franske Champagne-distrikt. Champagne kommer dog stadig i en bred vifte af udformninger og med forskellige betegnelser som f.eks. brut, extra brut, sec, demi-sec m.fl. som hver især beskriver, hvor sød eller tør din champagne er. En vintage champagne kan i princippet være både sød og tør, men i de fleste tilfælde vil der være tale om en brut champagne med mindre end 15 gram sukker pr. liter.

Vintage champagne skal lagres i minimum tre år på flaske, inden den frigives. Mange producenter vælger at lagre dem længere, og dermed er det også en champagne, som du kan opbevare i vinkælderen i mange år.

Nyd en vintage champagne fra Bevcos udvalg

Champagne er for mange en prop, der skal springes med et brag og derefter hældes hurtigt på glas, så dråberne ikke går til spilde. En champagne kan dog sagtens åbnes forsigtigt, så alle de dyrebare dråber kan nydes. Et godt tip er at holde fast i proppen og i stedet dreje på bunden af flasken, så proppen langsomt løsnes.

Skal du have noget helt særligt til din champagnesamling? Så er en vintage champagne et godt bud! Hos Bevco.dk får du både høj kvalitet og hurtig levering, og du kan bestille allerede i dag.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!