Demi-sec champagne

Mange forbinder champagne med kransekage og konfetti på årets sidste dag – men vi synes, at champagne kan nydes ved mange flere anledninger! De fleste champagner er brut, hvilket betyder, at de er meget tørre, hvorimod demi-sec har en større mængde restsukker og dermed et sødere alternativ. Her på siden har vi samlet vores udvalg af demi-sec champagne, som helt sikkert byder på noget for dig, hvis du er til en sødere variant. Gå på opdagelse i anerkendte brands som Moët & Chandon eller G.H. Mumm.

Nyd en semi-sød champagne

Champagne er ikke blot en drik med bobler. Først og fremmest må bobler kun kaldes champagne, hvis de kommer fra det franske Champagne-distrikt. Dernæst har champagne en masse forskellige betegnelser – brut, extra brut, sec, demi-sec m.fl. Betegnelsen er til for at beskrive mængden af restsukker og afgør, hvor sød eller tør din champagne er. Demi-sec champagne har en mere behagelig og fyldig smag som følge af restsukkeret. Den er dermed ideel for dem, som har en sødere smagsløg.

Et glas demi-sec champagne kan nydes til de fleste sødere desserter, og så er den et godt valg, hvis du serverer kransekage nytårsaften.

Køb demi-sec champagne hos Bevco.dk

De fleste kender champagne som vinen, der åbnes ved at lade proppen springe med et højt brag, så flasken bruser over. Er der tale om en god champagne, hvor dråberne ikke bare skal gå til spilde, er der dog mulighed for at åbne flasken forsigtigt. Du kan med fordel holde fast i proppen, imens du drejer bunden af flasken, så proppen på den måde løsnes.

Er du på jagt efter champagne af høj kvalitet med en hurtig levering, så find din demi-sec champagne her hos Bevco.dk. Du kan også gå på jagt efter en mere tør champagne i vores udvalg af brut champagne.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!