Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Valhalla by Koskenkorva Vodka 35% 70 cl.

Udsolgt

Pr. flaske

159,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Valhalla er en bitter urtelikør, der produceres i Finland med inspiration fra de nordiske landes barske natur - om den danske også er inkluderet heri, må guderne vide, men man kan vel altid fare lidt vild i Rold Skov. Navnet refererer til de nordiske guders bolig, Valhal, der befinder sig i Asgård, hvor også vikingerne havde til huse, såfremt de var faldet med ære i kamp. Modet og styrken fra disse krigere skal ses som værende reflekteret i likørens valg af urter heriblandt kvan, røllike og malurt, der ligeledes har kæmpet mod de barske skandinaviske kår. 

De førnævnte urter tilføjes til en base af Koskenkorva Vodka, og likørens førstehåndsindtryk er en aroma af citrusfrugt og malurt, der på smagsløgene får lov at stå i fuldt flor. Her får de selskab af kvan og røllike samt fine noter af lakrids og en let bitterhed, der står i flot kontrast med den sprøde og friske citrusfrugt. I finish er den dejlig blød og runder af med en behagelig varme. 

For at cementere det nordiske udtryk, kommer likøren i en matsort flaske med et relativt simpelt design, der fremstår både lakonisk og stærk. Det mest iøjnefaldende ved flasken er det lille, sølvfarvede emblem, der pryder forsiden, som forestiller en islandsk runestav ved navn vegvísir (”vejviser”), der siges at have magiske egenskaber. I dag er den uomtvisteligt forbundet med vikingetiden, men det er meget omdiskuteret, om det overhovedet stammer derfra - så har du en uimodståelig trang til at skabe røre i andedammen til et vikingemarked, kan du snildt bare starte en debat om vegvísirs ophav. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52828
Alkohol35%
EmballageGlasflaske
KategoriBitter
MærkeKoskenkorva
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!