Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Krug Grande Cuvée Edt. 170 Brut Champagne 12% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

2.516,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Krug Grande Cuvée er uden tvivl blandt, hvis den da ikke ligefrem er, den mest prestigefyldte champagne i verden. Den er født af én mands drøm, Joseph Krugs, om at skabe den allerbedste Champagne, der smager godt i hver udgave, uanset årlige variationer i klimaet.

Denne flaske tilhører den 170ème Édition af Krug Grande Cuvée, en blanding af 195 vine fra 12 forskellige år. Den yngste er fra året 2014, og den ældste stammer tilbage fra 1998. Et ophold på cirka syv år i Krugs kældre giver denne udgave dens bemærkelsesværdige udtryk og elegance.

Krug Grande Cuvée 171ème Édition har sit udgangspunkt i høsten fra 2014, et uforudsigeligt år, der svingede mellem varme, tørre perioder og kølige, regnfulde perioder. Vinstokkene udviklede sig under gode forhold, hvilket sikrede en generøs høst. Det kontrastfyldte vejr bevarede friskheden og resulterede i stor heterogenitet i hele regionen, hvilket understregede vigtigheden af husets plot-for-plot-tilgang. For at skabe denne udgave af Krug Grande Cuvée forsøgte kældermesteren at fremhæve årets meget udprægede aromatiske udtryk med forskellige reserve-vine fra 11 andre år. Den omhyggelige opmærksomhed, der blev givet til vinstokkene, og Krugs unikke respekt for hver enkelt pars individuelle karakter muliggjorde bredden af udtryk for denne udgave af Krug Grande Cuvée. I alt udgjorde reservevine fra husets omfattende bibliotek 45% af den endelige blanding, hvilket tilførte bredden og rundheden, som er så essentiel for hver udgave af Krug Grande Cuvée.

Den endelige druesammensætning af denne udgave af Krug Grande Cuvée er 51% Pinot Noir, 38% Chardonnay og 11% Pinot Meunier.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50509
KategoriChampagne
Størrelse75 cl.
AnledningerGaver til Ham
Alkohol12%
GaveæskeGaveæske
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
MærkeKrug Champagne
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!