Bevco A/S
Søg
Account
Cart

José Cuervo Reserva Platino Tequila 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

534,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Jose Cuervos Reserva er en 100%-agave baseret tequila, der er håndlavet ved brug af en proprietær teknologi, der altså kun må anvendes af Jose Cuervo. Processen går i korte træk ud på at genvinde dampen for derigennem at bringe mere smag til tequilaen, før den kold-filtreres. Platino er en prisvindende tequila, der både har fået æren af at være blandt de 20 bedst-smagende tequilaer ifl. Bloomberg Businessweek, og at blive tildelt den højeste score, nemlig Superlative, af det anerkendte Beverage Testing Institute. 

Verdens ældste Tequila brand

Vi skal helt tilbage til 1758 og Mexico for at finde det første spadestik i Jose Cuervos historie; det er nemlig året, hvor José Antonio de Cuervo y Valdés får et stykke af Kong Ferdinand VI’s jord til at dyrke agave og derigennem senere producere tequila. Da kongen dør kun ét år senere, overtages tronen af hans halvbror, Carlos III, som senere forbyder produktionen af alkohol, ”der kan ødelægge sjælen” – heriblandt tequila.

Farvel til forbuddet  

I 1795 kommer hans lidt mere alkoholvenlige søn, Carlos VI, dog til magten, og han vælger altså at ophæve sin fars forbud mod alkohol. Med en vis skæbnesvanger ironi, får José Cuervos søn, Jose Maria Cuervo, dermed den første licens nogensinde til at producere og sælge tequila af ingen andre, end sønnen til den konge, der i sin tid forbød selv samme.

Fra tønde til flaske 

I 1852 passerer den første sending Jose Cuervo den mexicanske/amerikanske grænse i tønder fra San Blas, der skal hele vejen til Californien. Der går dog ikke længe, før efterspørgslen på den lækre tequila er blevet så stor både i hjemlandet og i USA, at Jose Cuervo som den første tequila-producent begynder at tappe tequilaen på individuelle flasker for derigennem at gøre transporten nemmere.

Bedst sælgende tequila i hele verden

Jose Cuervo er foruden at være det ældste tequilamærke i verden også det bedst sælgende og står bag en femtedel af alt tequila, der drikkes i hele verden og en tredjedel af USA's tequila-marked. Jose Cuervo er stadig i familiens varetægt, og er nu på sjette generation, dog med efternavnet Beckmann i stedet for Cuervo. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52433
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
LandMexico
MærkeJosé Cuervo Tequila
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!