Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Drikkevarer til din fest

Image link

Vi leverer til hele Danmark!

Der skal drikkevarer til en god fest, uanset om det er et bryllup, en konfirmation eller noget helt tredje. Skal du selv sørge for at stille drikkevarerne til rådighed til din fest?  Bare rolig, vi sørger for at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt.

Hos os er priserne altid lave, og bliver løbende justeret efter markedets priser, så du behøver ikke bruge tid på at sammenligne priser. Vi har dag-til-dag levering, og du kan bestille både til din hjemmeadresse eller festadresse, selv bestemme leveringsdatoen, OG så topper fragtprisen ved 59,- uanset hvor meget du bestiller!

Vi har alt hvad du kunne ønske dig til din fest. Altid Fast Lav Pris på sodavand og øl, kvalitetsvin til skarpe priser, alle ingredienser til en lækker velkomstdrink, alt til din bar når aftenen går på hæld, og sågar snacks, pynt, og éngangsservice.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring levering, hvor meget du skal bruge til din fest, hvilke vine du skal vælge til maden, eller hvis du vil købe rigtig meget og vil have et godt tilbud. 

Image link
Image link
Image link
Image link
Image link
Image link

Inspiration

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så skal der en velkomstdrink til. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  → 

Image link

Guide til konfirmationsfesten
Står du og skal arrangere en konfirmation? Drikkevarer er bare ét af de mange punkter på to-do listen, så vi har lavet en kort guide, der gør det så nemt som muligt for dig.

Læs mere  →

Image link

Lækre cocktailopskrifter
Mangler du inspiration til en lækker cocktail? I alle vores opskrifter er ingredienserne nøje afstemt af en bartender, for at opnå den perfekte balance til moderne smagsløg.

Læs mere  →

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!