Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Brockmans

Brockmans Gin er ulig nogen anden gin, du finder på markedet. Brockmans er en botanisk perle, men en helt særlig karakteristisk smag af særligt bær. Gin er in! Og Brockmans Gin må siges at have alt, hvad en god gin skal have. Du vil med Brockmans opleve en ekstrem intens og på samme tid finurlig blød gin, der skiller sig ud fra mængden af gin.

Brockmans er en premium, luksus gin der forener det klassiske med det nutidige. Kombinationen udgøres af de klassiske noter af enebær og koriander sammenholdt med den bløde og friske smag af henholdvis brombær og blåbær. Brockmans Gin bliver udelukkende fremstillet på den bedste ingredienser, af den højeste kvalitet. Ingredienserne er nøje udvalgt rundt omkring i verden. Blandt andet enebær fra smukke Toscana og lækre modne bær fra Belgien og Tyskland. Brockmans Gin bliver fremstillet ved at de friske ingredienser trækker i en stærk, ren alkohol i minimum et døgn, hvilket er med til at fremme både duft og smag. Brockmans destilleres i de traditionelle kobber kedler.

På bevco.dk forhandler vi naturligvis den luksuriøse og lækre Brockmans Gin til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Læs mere...
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!