Bevco A/S
Søg
Account
Cart

400 Conigli Vol. 8  Basil Gin 42% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

359,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

400 Conigli vol 8 Basil Gin er en unik italiensk gin, med smag af Italien. Det italienske køkken gør i høj grad brug af basilikum, og det samme gør denne gin. En basilikum-infuseret gin er ikke noget man ofte ser, men den klarer sig utroligt godt smagsmæssigt.

Smagen er eksplosiv, og en smule skarp og urtet, og den har en skøn duft af basilikum. Den går rigtig godt med tørre og urtede tonics, og man kan med fordel bruge lidt frisk basilikum som garnish.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 8 Basil gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Basilikummen ligges i blød i alkohol, hvor smagen trækkes ud. Herefter infuseres det ind i den enebærdestillerede gin.

Til sidst bliver det alkohol-infuserede rosmarin tilsat det endelige produkt. Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer54008
KategoriGin
EmballageGlasflaske
Alkohol42%
Mærke400 Conigli Gin
LandItalien
Størrelse50 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!